Logo Schijndel
Voorbereidingsbesluit Duin III Zuid, noordelijk deel, Schijndel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel maken op grond van artikel 3.7, zevende lid, Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 8 november 2012 heeft besloten te verklaren, dat een herziening van een bestemmingsplan wordt voorbereid.

Het voor te bereiden bestemmingsplan omvat het gebied wat is gelegen tussen de Landingsweg, Vlagheide en Nobelweg e.o.

Ter inzage

Het voorbereidingsbesluit Duin III Zuid, noordelijk deel treedt in werking op 9 november 2012. Vanaf deze datum ligt het voorbereidingsbesluit met alle daarbij behorende stukken zes weken voor een ieder ter inzage. Het voorbereidingsbesluit is te raadplegen via de gemeentelijke website: www.schijndel.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder code NL.IMRO.0844.VBNobelweg. Ook kan het voorbereidingsbesluit worden ingezien in het informatiecentrum van het gemeentehuis.

Tegen dit besluit is geen bezwaar of beroep mogelijk.

Algemene informatie

Als u nog vragen heeft naar aanleiding van dit voorbereidingsbesluit kunt u contact opnemen met de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu via telefoonnummer 073 544 09 99. Voor het inzien van het voorbereidingsbesluit in het informatiecentrum hoeft u geen afspraak te maken. Indien u een toelichting wenst is een afspraak noodzakelijk.

Naar boven