Logo Muiden
Vaststelling bestemmingsplan ‘Herengracht 21, Muiden’, Muiden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Muiden maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 20 september 2012 het bestemmingsplan ‘Herengracht 21, Muiden’ heeft vastgesteld.

Met dit bestemmingsplan wordt het mogelijk gemaakt om op het perceel Herengracht 21 in Muiden vier woningen te realiseren. Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan gewijzigd vastgesteld. De wijziging ziet op het plat afdekken van ondergeschikte bouwdelen.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 8 november 2012 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van Muiden. Het is bestemmingsplan is ook langs elektronische weg te raadplegen, o.a. via de website www.muiden.nl.

Beroep

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad heeft ingebracht, of een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij of zij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, zijn of haar zienswijze naar voren heeft gebracht bij de gemeenteraad, beroep instellen bij de Raad van State.

Het beroepschrift dient u te richten aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven