Logo Barendrecht
Kennisgeving voorbereiding bestemmingsplan Multifunctionele Accommodatie Kruidentuin, Barendrecht

Op basis van artikel 1.3.1 van de Besluit ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Barendrecht bekend dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor de realisatie van een multifunctionele accommodatie aan de Kruidentuin. De locatie Kruidentuin wordt begrensd door de Binnenlandse Baan in het zuiden en westen, in het noorden door de Rozemarijnsingel en in het oosten door de Gouwe en de Kruidentuin vormt diagonaal de noordoost grens.

Op dit moment worden geen stukken betreffende het voornemen ter inzage gelegd. Ook is het op dit moment niet mogelijk om een inspraakreactie en/of een zienswijze over het voornemen naar voren te brengen. Ook wordt er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen over het voornemen.

Gelegenheid tot het indienen van inspraakreacties en zienswijzen zal te zijner tijd worden geboden tijdens de ter inzage legging van het voorontwerp-, respectievelijk het ontwerpbestemmingsplan. Hiervan zal vooraf kennis worden gegeven in de ‘Blik op Barendrecht’ en op de gemeentelijke webpagina (www.barendrecht.nl > actueel > ter inzage > ruimtelijke ordening).

Naar boven