Logo Roosendaal
Wijziging bestemmingsplan ‘Buitengebied Wouw’, Roosendaal

Wijziging artikel 3.6 Wro

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken op grond van artikel 3.6, lid 1, onder a, van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat vanaf 12 november 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt het op 6 november 2012 door het college genomen besluit tot het wijzigen van de bestemming Agrarisch met Waarden - 3 naar Wonen - 2 op het perceel:

  • Westelaarsestraat 58 te Wouwse Plantage.

Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij het college kenbaar te maken, kunnen gedurende de bovenvermelde termijn van terinzagelegging beroep instellen.

Beroep kunt u instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de voorzitter van die Afdeling.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt ter inzage bij het Informatiecentrum in het Stadskantoor, alsmede bij de Openbare bibliotheek, Markt 54 te Roosendaal. Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is tevens te raadplegen via de gemeentelijke website www.roosendaal.nl.

Voor nadere informatie: team regelgeving, mevrouw P. Loos-Schellekens, tel. 0165 579105 e-mail p.loos@roosendaal.nl of bij het informatiecentrum, tel. 0165 579 235

Roosendaal, 9 november 2012

Burgemeester en wethouders van Roosendaal, Mr. J.M.L. Niederer, burgemeester.

G. van Hofwegen, secretaris.

Naar boven