Logo Nieuwkoop
Vaststelling planwijziging Kern Zevenhoven – Noordeinde (Wijzigingsgebied III – Vlijtlaan), deel B – ‘Mastwijkerhof’, Nieuwkoop

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij, op grond van artikel 3.6 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening (Wro), de wijziging van bestemmingsplan Kern Zevenhoven - Noordeinde (Wijzigingsgebied III) hebben vastgesteld:

  • Voor het Wijzigingsgebied III, plaatselijk bekend als Vlijtlaan (ten noorden) in Zevenhoven wordt de bestemming gewijzigd van ‘Agrarisch” naar ‘Wonen’ en ‘Verkeer – verblijf’. Het totale wijzigingsplan voorziet in de bouw van 38 woningen, waaronder de herbestemming van één bestaande woning. Het plan is in twee delen vastgesteld, waarbij plandeel B voorziet in 4 dijkwoningen.

Het plan is ten opzichte van het ontwerpplan ongewijzigd vastgesteld.

De op het wijzigingsplan betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 25 oktober 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij het Klantcontactcentrum, Teylersplein 1 in Nieuwveen. U kunt de planwijziging ook bekijken op de website van de gemeente, www.nieuwkoop.nl

Beroep

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend en belanghebbenden de kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen tegen het ontwerp-wijzigingsplan, tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als binnen de termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van genoemde Afdeling is ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

2435 AW

Naar boven