Logo Hellendoorn
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied 2009, herziening Luttenbergerweg 37’, Hellendoorn

Bij het loket Bouwen, milieu en openbare ruimte in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal ligt vanaf zaterdag 10 november 2012 gedurende zes weken, derhalve tot en met vrijdag 21 december 2012, het ontwerpbestemmingsplan "Buitengebied 2009, herziening Luttenbergerweg 37" ter inzage. Het loket is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630 214. Voorts is het ontwerpbestemmingsplan in te zien en te downloaden via de website van de gemeente (http://www.hellendoorn.nl/diensten/projecten/bestemmingsplannen/in-procedure/buitengebied/).

Inzien is ook mogelijk via de landelijke site (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0163.BPBULUTTENBWG37-ON02).

Het plangebied betreft de huidige agrarische locatie op het adres Luttenbergerweg 37 te Haarle met de direct omliggende agrarische gronden. Met dit bestemmingsplan wordt beoogd de agrarische bestemming om te vormen naar de nieuwe bedrijfsvoering gericht op het bieden van zorg en begeleiding van mensen met een beperking. Daartoe is er een zorgboerderij aanwezig en wordt het onder andere mogelijk gemaakt een assemblageafdeling te realiseren, die zich richt op vervoermiddelen voor mensen met een beperking.

Tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzageligging kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft), mondeling (bij het loket) of elektronisch per e-mail een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Hellendoorn, Postbus 200, 7440 AE in Nijverdal (gemeentebestuur@hellendoorn.nl).

Een zienswijze dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

Naar boven