Logo Rucphen
Kennisgeving Ontwerpbestemmingsplan ‘Bestemmingsplan Buitengebied Rucphen 2012, Roosendaalseweg 39’, Rucphen

Burgemeester en wethouders van Rucphen maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan “Bestemmingsplan Buitengebied Rucphen 2012, Roosendaalseweg 39” ter inzage wordt gelegd.

Korte inhoud

De herziening van het bestemmingsplan maakt het mogelijk om op het perceel Roosendaalseweg 39 het aldaar gevestigde Landbouw- en streekmuseum een passende bestemming te geven.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken zal met ingang van 7 november gedurende een periode van zes weken, dus tot en met 19 december tijdens openingstijden ter inzage liggen in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 27 te Rucphen. Daarnaast is het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken gedurende deze periode te raadplegen op de gemeentelijke website www.rucphen.nl en op de landelijke voorzienining www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende bovenstaande periode kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Rucphen, Postbus 9, 4715 ZG Rucphen.

Degene die een mondelinge reactie wil geven, kan dat enkel doen na het maken van een afspraak. Hiervoor kunt u contact opnemen met afdeling Ruimte, telefoon 0165-349708.

Naar boven