Logo Medemblik
Vaststelling wijzigingsplan ‘Glastuinbouw Nieuwe Dijk 21’ (art. 3.6 lid 1 sub a Wro), Medemblik

Burgemeester en wethouders van Medemblik maken bekend dat zij het wijzigingsplan “Glastuinbouw Nieuwe Dijk 21” op 16 oktober 2012 hebben vastgesteld.

Het wijzigingsplan betreft het wijzigen van het bestemmingsplan “Buitengebied Wervershoof”. De bestemming “Agrarisch” wordt voor het betreffende perceel gewijzigd in de bestemming “Agrarisch-Glastuinbouw-1”.

Inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van vrijdag 9 november 2012 gedurende zes weken ter inzage bij het KCC Ruimte in het gemeentehuis aan de Dick Ketlaan 21 te Wognum. Tevens is het wijzigingsplan in te zien op onze website www.medemblik.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan tegen het vaststellingsbesluit van Burgemeester en Wethouders beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • Een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij het College van Burgemeester en Wethouders;

  • Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zicht tijdig tot het College van Burgemeester en Wethouders te wenden.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Daarnaast kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. De werking van het vaststellingsbesluit wordt opgeschort tot de beslissing door de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak op dat verzoek is genomen.

Naar boven