Logo Aalburg
Voorontwerpbestemmingsplan ‘Wielstraat en omgeving’ te Veen, Aalburg

Bekend wordt gemaakt dat vanaf donderdag 8 november 2012 tot en met woensdag 19 december 2012 het volgende voorontwerpbestemmingsplan voor een ieder ter inzage ligt:

De gemeente wil beschikken over een actueel, digitaal raadpleegbaar bestemmingsplan voor het plangebied “Wielstraat en omgeving” te Veen, dat voldoet aan de eisen van de huidige tijd en waarin beleidswijzigingen van zowel gemeentelijk, regionaal, provinciaal als rijks- en Europees beleid zijn doorvertaald.

Het plangebied bestaat uit het gebied “Wielstraat en omgeving” te Veen.

Het plangebied van dit bestemmingsplan bestaat uit de gronden gelegen aan de Grotestraat 64 en 66, Tuinstraat oneven nummers en even nummers t/m nummer 24, Wielstraat, Maasdijk oneven nummers van nummer 401 t/m nummer 433 en De Eng 2 te Veen.

Voorliggend bestemmingsplan regelt alle enkelbestemmingen voor het gebied “Wielstraat en omgeving” te Veen. De dubbelbestemmingen en de algemene gebiedsaanduidingen zijn opgenomen in het bestemmingsplan ‘Dubbelbestemmingen en Gebiedsaanduidingen’.

Binnen de genoemde termijn kan tijdens openingstijden (op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur en op dinsdag van 8.30 uur tot 20.00 uur) van het voorontwerpbestemmingsplan kennis worden genomen bij balie “Bouwen en Milieu” van het Aalburgloket, Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg. Gedurende deze termijn kan een ieder zijn of haar inspraakreactie schriftelijk dan wel mondeling naar voren brengen. Het voorontwerpbestemmingsplan “Wielstraat en omgeving” is digitaal raadpleegbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl, het plan kan tevens geraadpleegd worden via de gemeentelijke website www.aalburg.nl.

Op dinsdag 20 november 2012 van 18.00 tot 20.30 uur is er voor de bestemmingsplannen “Spijk en omgeving” en “Wielstraat en omgeving” een inloopavond in het gemeentehuis aan de Grote Kerkstraat 32 te Wijk en Aalburg. Tijdens deze inloopavond kunt u langskomen om de voorontwerpbestemmingsplannen in te zien en vragen te stellen.

Schriftelijke inspraakreacties dienen te worden gericht aan het college van burgemeester wethouders van de gemeente Aalburg en kunnen worden ingezonden via Postbus 40, 4260 AA WIJK EN AALBURG, onder vermelding van “inspraakreactie voorontwerpbestemmingsplan “Wielstraat en omgeving” te Veen. Voor verdere inlichtingen of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling VROM, bereikbaar op het telefoonnummer (0416) 698700.

Wijk en Aalburg, 7 november 2012

Naar boven