Logo Aa en Hunze
Kennisgeving ter inzage legging ontwerp ‘Bestemmingsplan Papenvoort 17, 21 en 25’ Aa en Hunze

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken bekend dat het ontwerp van het ‘Bestemmingsplan Papenvoort 17, 21 en 25’ ter inzage ligt. Dit in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht.

Zakelijke inhoud

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het terrein van Yorneo (Papenvoort 21) en de dienstwoningen Papenvoort 17 en 25 die vroeger ten behoeve van het toenmalige internaat zijn opgericht. Formeel mogen deze woningen alleen als dienstwoning ten behoeve van een medische en/of sociale instelling worden gebruikt. Het bestemmingsplan beoogt het gebruik van deze woningen als reguliere burgerwoningen mogelijk te maken en te voorkomen dat nog nieuwe dienstwoningen gebouwd worden.

Ter inzage legging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage met ingang van 8 november 2012 tot en met 19 december 2012 tijdens openingstijden in het gemeentehuis van Aa en Hunze aan de Spiekersteeg 1 te Gieten. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan gedurende deze periode te raadplegen op de website van de gemeente ( www.aaenhunze.nl ) en via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/.

Zienswijze

Gedurende bovenstaande termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten. Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen via telefoonnummer (0592) 26 77 43 (dhr. Van Dam) of bij geen gehoor (0592) 26 77 93.

Naar boven