Logo Ouderkerk
Vastgestelde ‘2e herziening bestemmingsplan Ouderkerk aan den IJssel (Kerkweg 62-64)’, Ouderkerk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ouderkerk maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 25 oktober 2012 de ‘2e herziening bestemmingsplan Ouderkerk aan den IJssel (Kerkweg 62-64)’ ongewijzigd heeft vastgesteld. Verder heeft de gemeenteraad besloten om op grond van artikel 6.12 Wro geen exploitatieplan vast te stellen.

Het plangebied is gelegen aan de Kerkweg te Ouderkerk aan den IJssel, tussen de nummers 60 en 66. Met het bestemmingsplan wordt een planologisch kader vastgesteld dat de bouw van een burgerwoning met bijgebouwen mogelijk maakt.

De ‘2e herziening bestemmingsplan Ouderkerk aan den IJssel (Kerkweg 62-64)’ met bijbehorend raadsbesluit worden met ingang van 8 november 2012 ter inzage gelegd. Genoemde stukken liggen t/m 20 december 2012 ter inzage in het gemeentehuis, Dorpsstraat 42 te Ouderkerk aan den IJssel, tijdens openingstijden op werkdagen of na telefonische afspraak. Het bestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen via onze gemeentelijke website. Tevens kunt u het plan raadplegen op de landelijke website via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag, kunt u tot en met 20 december 2012 beroep tegen dit besluit instellen. Dit kan als u in een eerdere fase tijdig uw zienswijze op het ontwerp van de ‘2e herziening bestemmingsplan Ouderkerk aan den IJssel (Kerkweg 62-64)’ heeft ingediend bij de gemeenteraad of als u belanghebbende bent en kunt aantonen dat u niet in staat bent geweest tijdig te reageren op het ontwerp ‘2e herziening bestemmingsplan Ouderkerk aan den IJssel (Kerkweg 62-64)’.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Als binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt het besluit tot vaststelling opgeschort, totdat op dat verzoek is beslist.

7 november 2012

Burgemeester en wethouders van Ouderkerk

Naar boven