Logo Hoogezand-Sappemeer
Vastgesteld wijzigingsplan Oudeweg 105 in Westerbroek, Hoogezand-Sappemeer

Het agrarische bedrijf op het perceel Oudeweg 105 in Westerbroek wil uitbreiden met een nieuw te bouwen stal. Hiervoor moet het agrarische bouwvlak worden vergroot tot 1.45 hectare. De gemeente heeft hieraan op 30 oktober 2012 medewerking verleend met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening. Dit betekent dat de grootte van het agrarische bouwvlak is aangepast met een wijzigingsplan (bestemmingsplan).

Ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan met bijbehorende stukken is in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl (het kenmerk van het wijzigingsplan is NL.IMRO.0018.WP001oudeweg105-31va, of zoek op adres) en in het gemeentehuis (Gorecht Oost 157 in Hoogezand, op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur).

Beroep

Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend of die aantoont daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, kan met ingang van 8 november 2012 tot en met 19 december 2012 beroep instellen. Dat kan door een brief of fax te sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit over vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Als binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de ABRS, dan treedt het plan niet eerder in werking dan op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten: naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden voor het beroep. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Naar boven