Logo Sint Anthonis
Ontwerp-omgevingsvergunning voor het afwijken van de planvoorschriften en het intern verbouwen en splitsen van de woonboerderij op het perceel Loonseweg 25 te Oploo, Sint Anthonis

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op grond van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.1, lid 1 sub c. juncto artikel 2.12, lid 1, sub a. onder 3 º van de Wabo vergunning te verlenen voor de activiteit afwijking bestemmingsplan en op grond van artikel 2.1, lid 1 sub a. van de Wabo voor de activiteit bouwen voor het intern verbouwen en splitsen van de woonboerderij Loonseweg 25 te Oploo.

Het project bestaat uit het gebruik in afwijking van het bestemmingsplan “Buitengebied 2000” en het intern verbouwen en splitsen van een woonboerderij op het perceel Loonseweg 25 te Oploo.

De splitsing van deze woonboerderij past niet binnen de planvoorschriften van het vigerende bestemmingsplan. Het plan kan gerealiseerd worden middels toepassing van bovenstaande afwijkingsbevoegdheid.

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 8 november 2012 tot en met 20 december 2012 ter inzage in het gemeentehuis, sector S&R, balie team Vergunningen. De stukken zijn tevens digitaal te raadplegen op www.sintanthonis.nl onder het kopje bekendmakingen. Ook kunt u de stukken raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl

Tegen deze ontwerpbeschikking kunnen belanghebbenden gedurende de genoemde termijn van 8 november 2012 tot en met 20 december 2012 zowel mondeling als schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij burgemeester en wethouders, t.a.v. team Vergunningen, Postbus 40, 5845 ZG te Sint Anthonis. Mondelinge zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt bij de sector S&R, team Vergunningen, Brink 3, 5845 BH te Sint Anthonis.

Sint Anthonis, 7 november 2012

Naar boven