Logo Barendrecht
Voorontwerp bestemmingsplan Noordrand, Barendrecht

Op 6 november 2012 heeft het college van de gemeente Barendrecht ingestemd met het voorontwerp bestemmingsplan Noordrand. Dit gebied wordt ook wel het Zuidelijk Randpark genoemd. Het plangebied van de Noordrand omvat globaal de gronden die zijn ingeklemd door de grootschalige infrastructuur aan de zuidzijde, de gemeentegrens met Rotterdam aan de noord- en westzijde en de 1e Barendrechtseweg aan de oostzijde.

Het voorontwerp bestemmingsplan is opgesteld in het kader van de actualiseringsverplichting vanuit de Wet ruimtelijke ordening. Het voorontwerp bestemmingsplan kunt u inzien in de periode 9 november 2012 t/m 22 november 2012 bij het gemeentelijke Servicecentrum. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 15.00 uur, maandag- en woensdagavond van 18.30 - 20.00 uur.

Gedurende bovengenoemde periode kan een ieder een mondelinge en /of schriftelijke inspraakreactie kenbaar maken aan het college van Barendrecht, Postbus 501, 2990 EA Barendrecht. Voor mondelinge inspraakreactie dient u eerst een afspraak te maken met, de heer M. Vorstelman via telefoonnummer 14 0180.

Barendrecht, 9 november 2012

Burgemeester en wethouders voornoemd, De secretaris, mr. A.G. Knol

De burgemeester, drs. J. van Belzen

Naar boven