Logo Etten-Leur
Voorontwerpbestemmingsplan Sander-Banken, Etten-Leur

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken op grond van de Algemene Inspraakverordening Etten-Leur bekend dat van 8 november 2012 tot en met 19 december 2012 voor een ieder het voorontwerp-bestemmingsplan ‘Sander-Banken’ (NL.IMRO.0777.0023SANDERBANKEN-1001) ter inzage ligt.

Het plangebied betreft de wijken (Klein en Groot) Sander en Lage Banken. Het gebied wordt grofweg begrensd door de plannen voor Haansberg Oost en Spoorzone en de weg Haansberg aan de westzijde, het spoor aan de zuidzijde, de Groene Wig en de wijk Baai/Markenlanden aan de oostzijde en aan de noordzijde de weg Sander en het buitengebied.

In dit nieuwe bestemmingsplan gaat het vooral om het vastleggen van bebouwing en vormen van gebruik zoals die nu aanwezig zijn en bevat onder andere planregels voor bebouwing die voldoen aan de woonwensen van vandaag. Binnen het plangebied zullen geen grootschalige (her)ontwikkelingen plaatsvinden.

Het voorontwerp-bestemmingsplan kan tijdens openingstijden worden ingezien in het informatiecentrum in het stadskantoor aan de Roosendaalseweg 4. Het voorontwerp-bestemmingsplan is ook te raadplegen via www.etten-leur.nl bij Wonen & Leven > Ruimtelijke plannen > Sander-Banken. U treft dan de stukken aan in pdf. Daarnaast kunt u het voorontwerp-bestemmingsplan digitaal raadplegen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0777.0023SANDERBANKEN-1001

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kan een ieder mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk een inspraakreactie indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Etten-Leur, Postbus 10.100, 4870 GA Etten-Leur (o.v.v. ‘inspraakreactie voorontwerp-bestemmingsplan Sander-Banken’). Daarnaast is het mogelijk om uw inspraakreactie kenbaar te maken via het gemeentelijk e-mailadres: info@etten-leur.nl, onder vermelding van ‘inspraakreactie voorontwerp-bestemmingsplan Sander-Banken’.

Indien u een nadere toelichting wenst of een mondelinge inspraakreactie wilt indienen, kunt u contact opnemen met de afdeling Gebiedsontwikkeling (076-5024213).

Etten-Leur, 7 november 2012

Naar boven