Logo Beemster
Omgevingsvergunning afwijken bestemmingsplan Landelijk Gebied 1994 ten behoeve van het vestigen van een agrarisch bedrijf tegenover Middenweg 192a te Middenbeemster, Beemster

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 12 november tot en met 24 december 2012 ter inzage ligt:

een gefaseerde omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan Landelijk Gebied 1994 ten behoeve van het vestigen van een agrarisch bedrijf tegenover het adres Middenweg 192a te Middenbeemster.

Het besluit ligt ter inzage bij de sector Grondgebied van de gemeente Beemster, Rijn Middelburgstraat 1 te Middenbeemster. Degenen die buiten deze tijden inzage willen hebben, kunnen contact opnemen met de sector Grondgebied via telefoonnummer (0299) 68 21 21.

Tegen het besluit kunnen direct belanghebbenden gedurende de genoemde termijn beroep indienen bij de rechtbank te Haarlem (sector Bestuursrecht, Postbus 956, 2300 RA Haarlem).

Het ingediende beroep schorst de werking van het besluit echter niet. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank te Haarlem (sector Bestuursrecht, Postbus 956, 2003 RA Haarlem).

Naar boven