Logo Nederlek
Ontwerp bestemmingsplan Multi Functionele Accommodatie in Krimpen aan de Lek, Nederlek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nederlek maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan “Multi Functionele Accommodatie in Krimpen aan de Lek” met ingang van 7 november 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Op de locatie van basisschool De Wegwijzer in Krimpen aan de Lek wordt de bouw van een Multi functionele accommodatie (MFA) beoogd, die één nieuw onderkomen zal vormen voor basisscholen de Wegwijzer en de Prinses Ireneschool. De nieuwe accommodatie zal daarnaast een gymnastieklokaal en ruimte voor kinderopvang bevatten.

In het vigerende bestemmingsplan heeft de locatie van de Wegwijzer al een maatschappelijke bestemming waarbinnen het bouwen van een school is toegestaan. Qua inrichting en vormgeving wijkt het nieuwbouwplan af van de vigerende mogelijkheden. Om de bouw van de MFA planologisch mogelijk te maken wordt een nieuw bestemmingsplan opgesteld.

Inzage

Het ontwerp bestemmingsplan ligt vanaf 7 november 2012 voor een periode van zes weken ter inzage. Dit betekent dat u het bestemmingsplan vanaf dat moment kunt raadplegen via www.nederlek.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl of kunt komen inzien bij het omgevingsloket op het gemeentehuis. Het digitale exemplaar betreft het juridisch bindende exemplaar.

Zienswijzen

Binnen de gestelde termijn van zes weken kan een ieder (bij voorkeur) schriftelijk of mondeling een zienswijze over het bestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp bestemmingsplan MFA’, Postbus 2503, 2940 AA te Lekkerkerk of via email: info@nederlek.nl

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen een afspraak maken met mevrouw T. van Düren via telefoonnummer 0180-667727. Een afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de ter inzage legging te worden gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze kenbaar te maken.

Contactinformatie

Voor het inzien van het bestemmingsplan en voor algemene vragen over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met het omgevingsloket. Het omgevingsloket is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 12:30. U kunt ook een afspraak maken met een van de medewerkers van het omgevingsloket, telefoonnummer 0180-667777.

Lekkerkerk, 6 november 2012

Burgemeester en wethouders van Nederlek.

Naar boven