Logo Lansingerland
Vastgestelde besluiten gemeentelijke coördinatieregeling De Tuinen-Oost, fase C1, Bleiswijk, Lansingerland

Hierbij maakt het college van de gemeente Lansingerland overeenkomstig artikel 3.32 juncto 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat:

  • het uitwerkingsplan De Tuinen-Oost, fase C1 (BP0019U06) is vastgesteld en

  • de omgevingsvergunning voor het bouwen van 28 appartementen aan de Kenenburgweg (W-2012-0181) is verleend.

De besluiten liggen met de bijbehorende stukken ter inzage van donderdag 8 november tot en met donderdag 20 december 2012.

Beschrijving besluiten

Het uitwerkingsplan en de omgevingsvergunning maken de realisatie van een appartementengebouw voor 28 woningen mogelijk. Het wordt gebouwd op de hoek van de Kenenburgweg, ten zuiden van de Clingendaelsingel, ten noorden van het aan te leggen park.

Inzage

U kunt de desbetreffende stukken met ingang van donderdag 8 november tot en met donderdag 20 december 2012 inzien op de gemeentelijke site, www.lansingerland.nl; onder wonen en omgeving (bestemmingsplannen).

U kunt de stukken ook inzien in het servicepunt Bergschenhoek, Tobias Asserlaan 1 en het servicepunt Bleiswijk, Dorpsstraat 7. Openingstijden Bergschenhoek: op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur, op dinsdagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdagmorgen van 9.00 uur tot 12.00 uur. Openingstijden Bleiswijk: Maandag en woensdag van 13.00 tot 17.00 uur en op vrijdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Mocht u de betreffende stukken buiten genoemde tijden willen inzien of een nadere toelichting wensen op de betreffende stukken, dan dient u telefonisch een afspraak te maken via telefoonnummer 14 010.

Beroep

Belanghebbenden kunnen beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA in Den Haag. Voor de mogelijkheid van beroep worden de verschillende gecoördineerde besluiten als één besluit aangemerkt.

Belanghebbenden dienen:

  • tijdig een zienswijze naar voren te hebben gebracht óf het moet hen redelijkerwijs niet te verwijten zijn dat zij dat niet hebben gedaan;

  • het beroepschrift te voorzien van naam, adres en datum;

  • het bestreden besluit te omschrijven en daarvan een kopie mee te sturen;

  • de redenen van het beroep te geven;

  • het beroepschrift te ondertekenen.

Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

De beroepstermijn bedraagt zes weken en begint met de dag na de terinzagelegging van de besluiten, dus op vrijdag 9 november 2012. De besluiten treden in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, dus vanaf vrijdag 21 december 2012. Indien gedurende de bovenstaande beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treden de besluiten niet eerder in werking dan het moment waarop op dit verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Naar boven