Logo Kampen
Wijzigingsplan Plasweg 5a en 5c in IJsselmuiden, Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend dat op 31 oktober 2012 het wijzigingsplan ‘De Koekoek, 45e wijziging Plasweg 5a en 5c‘ ongewijzigd is vastgesteld.

Dit wijzigingsplan maakt het gebruik van de voormalige agrarische bedrijfswoningen Plasweg 5a en 5c in IJsselmuiden als burgerwoningen mogelijk.

Het besluit ter vaststelling en het wijzigingsplan liggen vanaf woensdag 7 november 2012 gedurende zes weken ter inzage bij de bezoekbalie van het stadhuis aan het Burgemeester Berghuisplein 1 in Kampen.

Tegen het vaststellingsbesluit kan een belanghebbende tijdens de genoemde termijn van terinzage ligging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijze bij het college van burgmeester en wethouders van Kampen hebben ingebracht. Het vaststellingsbesluit treedt in werking vanaf de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven