Logo Elburg
Gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan ‘Waterlanden I, 1e Uitwerking, tevens 1e wijziging’, Elburg

Burgemeester en wethouders van Elburg maken bekend dat zij het bestemmingsplan ‘Waterlanden I, 1e Uitwerking, tevens 1e wijziging’ gewijzigd hebben vastgesteld. Het bovengenoemde plan heeft betrekking op het gebied gelegen tussen de Hoeckelsweg, Mantelsweg, Veldweg en de aansluiting met de Dokter Bruinsweg en Beekenkampweg in Doornspijk. In het plan wordt de bouw van ruim 60 woningen met de daarbij behorende infrastructuur c.a. mogelijk gemaakt. In het gebied kunnen rijenwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen worden gebouwd. De wijziging die bij de vaststelling van het plan is opgenomen heeft betrekking op het laten vervallen van de verplichting om binnen de bestemming ‘wonen’ bijgebouwen op 1 meter afstand van het openbaar toegankelijk gebied te plaatsen.

Het bestemmingsplan ‘Waterlanden I, 1e Uitwerking, tevens 1e wijziging’ ligt met het vaststellingsbesluit met ingang van 7 november 2012 voor een ieder ter inzage in het gemeentekantoor (afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling) te Elburg/Oostendorp. De stukken zijn eveneens in te zien via de website van de gemeente: www.elburg.nl onder ‘bekendmakingen’, Ruimtelijke Ontwikkeling ‘bestemmingsplannen’ en op de landelijke voorziening:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0230.UPWaterlandenI2012-VST1

Tegen het besluit tot vaststelling van het bovengenoemde uitwerkings-/wijzigingsplan kan alleen beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpuitwerkings-/wijzigingsplan, en door belanghebbenden tegen de wijziging die burgemeester en wethouders bij de vaststelling in het plan hebben opgenomen.

Beroep kan worden ingesteld met ingang van de dag na die waarop het bestemmingsplan ‘Waterlanden I, 1e Uitwerking, tevens 1e wijziging’ ter inzage is gelegd, gedurende de termijn van zes weken, bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het bovengenoemde plan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn door degene die tijdig een beroepschrift heeft ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening (schorsingsverzoek) wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag, wordt de inwerkingtreding van het besluit opgeschort totdat op dit verzoek is beslist.

Elburg, 6 november 2012

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven