Logo Binnenmaas
Voorontwerpbestemmingsplan ‘’t Koetsveld Westmaas’, Binnenmaas

Burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas maken bekend dat een nieuw bestemmingsplan wordt voorbereid om de herstructurering van locatie ‘Koetsveld’ in Westmaas mogelijk te maken. Dit is de huidige locatie van de scholen, de gymzaal en het dorpshuis. Met het nu opgestelde voorontwerpbestemmingsplan worden twee basisscholen, een bibliotheek, woningen, detailhandel, een peuterspeelzaal, een ontmoetingsplaats en een beweegruimte/gymzaal planologisch mogelijk gemaakt.

Het betreffende voorontwerpbestemmingsplan ligt op grond van de gemeentelijke inspraakverordening vanaf 5 november 2012 gedurende een periode van zes weken ter inzage. U kunt het voorontwerpbestemmingsplan ook raadplegen via onze website en via www.ruimtelijkeplannen.nl. Begin december zal een inloopavond worden georganiseerd. Meer informatie hierover volgt in onze gemeenterubriek en op onze gemeentelijke website.

Tijdens de periode dat het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunnen ingezetenen en belanghebbenden schriftelijk of mondeling hun zienswijze kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas. Voor het geven van een mondelinge zienswijze of voor een meer uitgebreide toelichting kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met mevrouw K. van Gammeren van de afdeling Ruimte en Groen.

2 november 2012

Naar boven