Logo Heerde
Vastgesteld bestemmingsplan Eperweg 40 te Heerde (2e herziening bestemmingsplan Ontwikkelingsgebieden), Heerde

Het college van Heerde maakt, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat de gemeenteraad op 22 oktober 2012 het bestemmingsplan Eperweg 40 te Heerde (2e herziening bestemmingsplan Ontwikkelingsgebieden) ongewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan is vastgesteld conform het hierop betrekking hebbende raadsbesluit en de daarbij behorende stukken.

Doel van het plan

Het bestemmingsplan Eperweg 40 te Heerde (2e herziening bestemmingsplan Ontwikkelingsgebieden) voorziet in een juridisch planologische regeling ten behoeve van het verschuiven van het bouwvlak en de bestemmingen “Wonen”, “Tuin” en “Agrarisch - Landschappelijke waarde” op het perceel Eperweg 40 te Heerde.

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen met ingang van 7 november 2012 gedurende zes weken (tot 19 december 2012) op werkdagen tussen 08:30 uur en 12:30 uur voor een ieder analoog ter inzage op het gemeentehuis te Heerde, bij de balie Vergunningen. Het bestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.heerde.nl. De bestanden van het bestemmingsplan kunt u digitaal verkrijgen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder “index” Heerde.

Beroep

Gedurende de termijn van de ter inzage legging kan een belanghebbende, die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naast het instellen van beroep kan binnen de hierboven gestelde termijn ook een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend. Het bestemmingsplan treedt dan pas in werking nadat op het verzoek is beslist.

6 november 2012

Het college van Heerde,

Naar boven