Logo Midden-Delfland
Ontwerp uitwerkingsplan Woudselaan 23 en 27 Den Hoorn, Midden-Delfland

Openbare Bekendmaking

Ter inzage legging ontwerp uitwerkingsplan Woudselaan 23 en 27 Den Hoorn

Het college van burgemeester en wethouders van Midden-Delfland maakt bekend dat het ontwerp uitwerkingsplan Woudselaan 23 en 27 Den Hoorn met ingang van vrijdag 19 oktober 2012 gedurende zes weken tijdens kantooruren voor een ieder ter inzage ligt bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Keenenburgweg 55 in Schipluiden. Het ontwerp bestaat uit een toelichting, regels en een verbeelding (plankaart).

Genoemde documenten zijn tijdens de termijn van ter inzage ligging ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl . Op deze website selecteert u het tabblad “bestemmingsplannen”, waarna u de mogelijkheid heeft om het ontwerpbestemmingsplan op te roepen op het scherm, bijvoorbeeld door de naam van het bestemmingsplan in te typen of te zoomen op de kaart. Het bestemmingsplan en de bijbehorende bijlagen zijn als PDF te raadplegen op de website van de gemeente: www.middendelfland.nl >> Actueel >> Stukken ter inzage.

Het plangebied Woudselaan 23 en 27 bestaat uit 2 percelen waar op elk perceel een vrijstaande woning mag worden gebouwd.

Tijdens de termijn van ter inzage ligging kunnen door belanghebbenden mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen naar voren worden gebracht bij het college van Burgemeester en Wethouders van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden onder vermelding van “zienswijze ontwerp-uitwerkingsplan Woudselaan 23 en 27”. Voor mondelinge reacties kan men terecht via het telefoonnummer (015) 3804111, team Ruimtelijke Ordening en Milieu.

Schipluiden, 18 oktober 2012

Namens Burgemeester en wethouders van Midden-Delfland, hoofd afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving, Dhr. A. Hoeksema.

Naar boven