Logo Midden-Delfland
Ontwerp bestemmingsplan ‘Glastuinbouwgebieden’, Midden-Delfland

Openbare bekendmaking

Ontwerp bestemmingsplan ‘Glastuinbouwgebieden’

Ter inzage legging

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken bekend dat, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, het ontwerp bestemmingsplan ‘Glastuinbouwgebieden’ met ingang van vrijdag 3 november 2012 gedurende zes weken, tijdens kantooruren voor een ieder ter inzage ligt bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis te Schipluiden: Adres tot 2 december 2012 ingang Keenenburgweg 55, daarna Anna van Raesfeltstraat 37.

Ook zijn zij digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het bestemmingsplan op te roepen op het scherm, bijvoorbeeld door de naam van het uitwerkingsplan in te typen of te zoomen op de kaart. Het uitwerkingsplan en de bijbehorende bijlagen zijn als PDF ook te raadplegen op de website van de gemeente: www.middendelfland.nl> Actueel> Stukken ter inzage.

Plangebied

Het plangebied betreft de aaneengesloten glastuinbouwgebieden die in de Provinciale Verordening Ruimte van de provincie Zuid-Holland zijn aangewezen als ‘concentratiegebied glastuinbouw’, te weten:

Het glastuinbouwgebied ‘Oude Campspolder’. Dit gebied wordt globaal begrensd door de Rijskweg A20 in het westen, de Coldenhovenlaan in het noorden, de Westgaag in het zuiden en de glastuinbouwbedrijven aan de Burgseweg in het oosten;

Het glastuinbouwgebied ‘Oude Woudseweg’. Dit gebied wordt globaal begrensd door de Rijksweg A4 in het oosten en de Woudseweg in het zuiden en westen;

Het glastuinbouwgebied ‘Woudse Droogmakerij’. Dit gebied wordt globaal begrensd door de Zwetkade in het noorden, de Lotsweg in het oosten, de Veenakkerweg en het verlengde daarvan in het zuiden en de Zwetkade-zuid en het verlengde daarvan in het westen.

Zienswijzen

Gedurende genoemde termijn van de ter inzage ligging kan een ieder mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk zienswijzen op het ontwerp naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Midden-Delfland, Postbus 2636 ZG Schipluiden. Voor mondelinge reacties kan men terecht via het telefoonnummer (015) 3804111, team Ruimtelijke Ordening en Milieu.

Schipluiden, 1 november 2012

Burgemeester en wethouders van Midden-Delfland, De secretaris, P.T. Veenman.

de burgemeester, A.J. Rodenburg.

Naar boven