Logo Aa en Hunze
Ontwerpbestemmingsplan Gieten, Gieten

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken, ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan Gieten met de hierbij behorende stukken met ingang van 8 november 2012 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage ligt bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis, Spiekersteeg 1 in Gieten. Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken is gedurende deze periode ook te raadplegen via de website www.aaenhunze.nl. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Met het bestemmingsplan Gieten worden de verouderde bestemmingsplannen voor het dorp Gieten herzien en samengevoegd tot één nieuw bestemmingsplan. Het ontwerpbestemmingsplan is een vervolg op het voorontwerpbestemmingsplan Gieten dat oktober/november 2011 ter inzage heeft gelegen. Het ontwerpbestemmingsplan is naar aanleiding van inspraakreacties en ambtshalve aanpassingen op onderdelen gewijzigd ten opzichte van het ter inzage gelegde voorontwerpbestemmingsplan.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp bij de gemeenteraad naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten. Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen tijdens kantoortijden na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen via telefoonnummer (0592) 26 77 97.

Naar boven