Logo Nijkerk
Vastgesteld bestemmingsplan Holkerweg/Kamphorst, Nijkerk

Burgemeester en wethouders van Nijkerk maken in verband met het bepaalde in artikel 3.8, derde lid van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de raad van de gemeente Nijkerk bij besluit van 27-09-2012 het bestemmingsplan Holkerweg/Kamhorst heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan regelt dat in het bestaande bedrijfspand aan de Holkerweg maximaal categorie I bedrijven zijn toegestaan en aan de overzijde van het bedrijfspand aan de Holkerweg, 5 bouwkavels kunnen worden gerealiseerd. Over het ontwerp-bestemmingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Het vaststellingsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan liggen met ingang van 1 november 2012 tot en met 12 december 2012 ter inzage in de Publiekswinkel van het Stadhuis, Kolkstraat 27 te Nijkerk. De openingstijden van de Publiekswinkel zijn maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en daarnaast op donderdagen van 13.30 uur tot 17.00 uur en van 18.00 uur tot 20.00 uur.

Daarnaast is het bestemmingsplan digitaal raadpleegbaar en zijn de bestanden beschikbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0267.BP0014-0003

Via www.nijkerk.eu is het bestemmingsplan eveneens te raadplegen.

Gedurende bovengenoemde termijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag door een belanghebbende die kan aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze in te dienen over het ontwerp-bestemmingsplan.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Diegene die beroep heeft ingesteld kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Nijkerk, 31-10-2012

Burgemeester en wethouders van Nijkerk

Naar boven