Logo Vught
Vaststelling bestemmingsplan ‘HOWABO’, gemeente Vught

De gemeenteraad van Vught heeft op 20 september 2012 het bestemmingsplan 'HOWABO' gewijzigd vastgesteld.

Wat maakt dit bestemmingsplan mogelijk?

Het plangebied wordt aan de noordzijde begrensd door de gemeentegrens. De grens aan zuidzijde wordt bepaald door de ecologische hoofdstructuur (EHS). De waterberging in het bestemmingsplan kan worden ingezet indien de waterbergingscapaciteit van Het Bossche Broek bij wateroverlast niet voldoende bescherming biedt.

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het bestemmingsplan ligt ter inzage van maandag 5 november tot en met maandag 17 december 2012. U kunt in deze periode de stukken op werkdagen van 9:00 tot 12:30 uur inzien bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1 te Vught. Het plan is ook te zien via www.vught.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl, http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0865.bpBPHOWABO-VG01

Hoe kunt u reageren op het plan?

Tegen het besluit van de gemeenteraad kan een belanghebbende tot en met 17 december 2012 beroep instellen.

Een beroepschrift dient u in bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. In het beroepschrift staan in ieder geval:

uw naam en adres; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

de redenen van het beroep en uw handtekening.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op 18 december 2012. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voorlopige voorziening

Als u beroep instelt, blijft het besluit geldig totdat de Raad van State over uw beroep heeft beslist. Misschien kunt of wilt u die beslissing over uw beroep niet afwachten. Dan kunt u de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State vragen om een voorlopige voorziening of schorsing. U moet dan wel een beroepschrift hebben ingediend.

Naar boven