Logo Heusden
Besluit omgevingsvergunning Bruneilaan Drunen - Hernieuwde bekendmaking, gemeente Heusden

Hernieuwde bekendmaking

Op 24 oktober 2012 heeft het college van Heusden bekendgemaakt dat het besluit omgevingsvergunning Bruneilaan Drunen (NL.IMRO.0797.OVbrunelaandrn.VG01) is vastgesteld. Het besluit werd ter inzage gelegd met ingang van 25 oktober 2012. Inmiddels is duidelijk geworden dat de mededeling van het besluit op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl ontbreekt en daarom niet voldoet aan artikel 6.14 Besluit omgevingsrecht. Met ingang van 1 november wordt de bekendmaking aan de landelijke voorziening toegevoegd. Om een ieder gedurende de volle termijn van 6 weken in de gelegenheid te stellen te reageren met de juiste mededeling, wordt de termijn van ter inzage legging verlengd met een week. U hebt dus tot en met 12 december 2012 de gelegenheid beroep in te dienen. Beroepschriften die al voor 1 november zijn ingediend blijven ontvankelijk en behoeven niet opnieuw te worden ingezonden.

Inhoud omgevingsvergunning

De projectlocatie ligt in de hoek van de Bruneilaan de Birmalaan / Statenlaan.

De omgevingsvergunning voorziet in de activiteiten bouwen van 4 woningen en 25 appartementen en afwijken van het bestemmingsplan. Er wordt op ondergeschikte delen van het bestemmingsplan Drunen-Zuid afgeweken. Naar aanleiding van de binnengekomen zienswijzen is het bouwplan aangepast.

Procedures

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt met ingang van 1 november 2012 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Drunen en Vlijmen en in de bibliotheek in Oudheusden. Een digitale versie van de omgevingsvergunning is raadpleegbaar via onze website www.heusden.nl onder het kopje ‘actueel/ter inzage/ruimtelijke plannen’.

Beroep

Tijdens deze beroepstermijn kan een beroep worden ingesteld door de volgende personen:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden die bedenkingen hebben tegen de wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerpbesluit zijn aangebracht;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Een beroepschrift kunt u verzenden naar de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de bovengenoemde rechtbank. Het besluit treedt in werking de dag na afloop van de genoemde beroepstermijn of wanneer op een eventueel verzoek om voorlopige voorziening is besloten.

U kunt ook een digitaal beroepschrift of verzoekschrift indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Heusden, 31 oktober 2012

Naar boven