Logo Groesbeek
Ontwerpbestemmingsplan ‘Parachutistenstraat’, Groesbeek

Openbare bekendmaking gemeente Groesbeek

Inzage ontwerpbestemmingsplan "Parachutistenstraat"

Burgemeester en Wethouders van Groesbeek maken conform artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het gebied plaatselijk bekend als Parachutistenstraat. Gelijktijdig is besloten om een ieder de mogelijkheid te bieden een zienswijze in te dienen op dit ontwerpbestemmingsplan bij het Omgevingsloket, Dorpsplein 1 in Groesbeek.

Het ontwerpbestemmingsplan omvat de straten Parachutistenstraat, Market Garden en 17 Septemberstraat. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding. Het plan biedt een actuele regeling voor de reeds ontwikkelde plannen die in 2005 en 2007 op basis van eerder gevoerde 19,1 WRO procedures mogelijk zijn gemaakt. Het bestemmingsplan maakt derhalve geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk in het onderhavige gebied.

Een ieder wordt met ingang van 1 november tot en met 12 december 2012 in de gelegenheid gesteld om in het gemeentehuis van Groesbeek (Dorpsplein 1) bij het omgevingsloket kennis te nemen van het ontwerp van het bestemmingsplan "Parachutistenstraat" (en de bijbehorende stukken). Het loket is geopend op werkdagen van 9.00u tot 12.00u en op maandagavond van 18.00u tot 19.00u.

Tevens is het ontwerpbestemmingsplan "Parachutistenstraat" te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0241.BPParachutisten-ONW1

Een ieder kan binnen de genoemde termijn van 6 weken schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Groesbeek, Postbus 20, 6560 AA Groesbeek. Het is nog niet mogelijk via internet/e-mail een zienswijze in te dienen.

Voor nadere informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de heer M. Stam, afdeling Ruimte en Welzijn, cluster Ruimte, telefoonnummer 024 - 39 96 217.

Naar boven