Logo Noordenveld
Ontwerpbestemmingsplan en PlanMER ‘Buitengebied Noordenveld’, Noordenveld

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Noordenveld maken bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Noordenveld samen met het PlanMER met ingang van donderdag 1 november tot donderdag 13 december 2012 voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Roden. Daarnaast kunnen het bestemmingsplan en het PlanMER ingezien worden op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente Noordenveld www.gemeentenoordenveld.nl.

Het plangebied bestaat uit het gehele buitengebied, uitgezonderd het buitengebied rond Veenhuizen en de kampeerterreinen.

Het bestemmingsplan betreft een actualisering van de bestaande bestemmingsplannen Buitengebied.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder zijn zienswijze omtrent het ontwerp en het PlanMER schriftelijk kenbaar maken aan de Raad van de gemeente Noordenveld, Postbus 109, 9300 AC Roden, onder vermelding van “zienswijze ontwerpbestemmingsplan/PlanMER Buitengebied Noordenveld”. Een zienswijze kan ook mondeling ingediend worden. Hiervoor kunt u contact opnemen met mevrouw G.W. Kuiper of mevrouw A. Reinders, telefoon (050)5027222.

Roden, 31 oktober 2012.

Burgemeester en Wethouders van Noordenveld.

Naar boven