Logo Middelharnis
Omgevingsvergunning Woongoed Flakkee voor het oprichten van 10 woningen aan de Molenweg en Molenplein, Middelharnis

Verleende omgevingsvergunning middels artikel 2.12 lid 1a onder 3 Wabo

Burgemeester en Wethouders hebben, gelet op artikelen 2.10 en 2.12 lid 1a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, een omgevingsvergunning verleend aan Woongoed Flakkee voor het oprichten van 10 woningen aan de Molenweg en Molenplein te Middelharnis. De nieuwe woningen maken onderdeel uit van het herinrichtinggebied Molenplein te Middelharnis.

De verleende ligt met ingang van 25 oktober 2012 gedurende een periode van zes weken ter inzage en kan tijdens openingstijden worden ingezien bij de publieksbalie van het gemeentehuis, gevestigd aan de Koningin Julianaweg 45 te Middelharnis. Daarnaast is de verleende vergunning op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl gepubliceerd.

Gedurende genoemde termijn van ter inzage legging van zes weken kan bij de Arrondissementsrechtbank te Rotterdam, Sector bestuursrecht een schriftelijk beroepschrift worden ingediend tegen de verleende omgevingsvergunning door:

  • diegene die tijdig een zienswijze bij het college kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende, die aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig een zienswijze kenbaar te maken.

Het correspondentieadres van de rechtbank is Postbus 50951, 3007 BM ROTTERDAM. Het beroepschrift moet worden ingediend binnen een termijn van zes weken. Die termijn gaat in daags na de verzenddatum van deze brief (artikel 6:7 en 6:8 Awb). U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven