Logo Oegstgeest
Voorontwerp bestemmingsplan ‘Oude Vaartweg’, Oegstgeest

Het college van burgemeester en wethouders van Oegstgeest maakt bekend dat het voorontwerp van het bestemmingsplan ‘Oude Vaartweg’ zes weken ter inzage ligt voor inspraak.

Het bestemmingsplan Oude Vaartweg maakt de bouw van ten hoogste 6 kleinschalige kantoorunits mogelijk op de meest zuidelijke punt van de gronden aan de Oude Vaartweg. Daarnaast wordt er een calamiteitenontsluiting mogelijk gemaakt naar de N444. Dit alles conform de door de gemeenteraad op 1 maart 2011 vastgestelde locatiestudie Oude Vaartweg.

Het plan ligt ter inzage van 1 november 2012 tot en met 12 december 2012. In deze periode kan iedereen het voorontwerpbestemmingsplan inzien bij de receptie van het gemeentehuis van Oegstgeest, maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur of na telefonische afspraak (071) 519 17 93.

Het plan en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar op de website van de gemeente (onder de rubriek ‘Wonen en Burgerzaken’) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de terinzagetermijn kan een ieder zijn inspraakreactie over het voorontwerp mondeling of schriftelijk kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest, postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest. Voor meer informatie en/of het indienen van een mondelinge inspraakreactie, kunt u contact opnemen met de afdeling VROM, tel.(071) 51 91 793.

Naar boven