Logo Gennep
Ontwerpbestemmingsplan ‘Vlaaienbakkerterrein, Willem Boyeweg te Gennep’

Ontwerpbestemmingsplan

De gemeente Gennep heeft een ontwerpbestemmingsplan opgesteld voor het zogenaamde Vlaaienbakkerterrein aan de Willem Boyeweg te Gennep. Het bestemmingsplan ziet op de realisatie van een kinderdagverblijf en andere maatschappelijke voorzieningen op het terrein van de voormalige vlaaienbakkerij.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Vlaaienbakkerterrein, Willem Boyeweg te Gennep’ met bijbehorende stukken wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van donderdag 25 oktober 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage gelegd. Het plan is te bekijken tijdens openingstijden bij het Omgevingsloket in het gemeentekantoor van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep.

Voor inzage van het plan buiten openingstijden kan een afspraak gemaakt worden op telefoonnummer 0485-494141. Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken raadpleegbaar en beschikbaar op de volgende wijzen:

  • Digitaal op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

  • Digitaal (in de vorm van PDF-bestanden) op de gemeentelijke website www.gennep.nl onder het kopje ‘digitaal loket’ > bestemmingsplannen > Ontwerpbestemmingsplan Vlaaienbakkerterrein. Daarnaast is op de gemeentelijke website een link naar de landelijke website opgenomen waardoor u direct bij het juiste plan terecht komt.

  • Digitaal bij het Omgevingsloket in het gemeentekantoor van Gennep.

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn digitaal beschikbaar op

http://ro-online.robeheer.nl/0907/

Het identificatienummer van het bestemmingsplan is:

NL.IMRO.0907.BP12032WILLEMBOYGNP-ON01

Zienswijzen

Gedurende de periode van terinzagelegging (tot en met woensdag 05 december 2012) kan eenieder een zienswijze indienen over het ontwerpbestemmingsplan. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan de gemeenteraad van Gennep, t.a.v. Burgemeester en Wethouders, Postbus 9003, 6590 HD Gennep, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Vlaaienbakkerterrein, Willem Boyeweg te Gennep’. Het is ook mogelijk om mondeling een zienswijze naar voren te brengen. Hiervoor kunt u een afspraak maken op telefoonnummer 0485-494141. Het is niet mogelijk om via elektronische weg (e-mail) een zienswijze in te dienen.

Naar boven