Logo Beuningen
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Verbindingsweg 5 te Beuningen’, Beuningen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beuningen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 2 oktober 2012 het bestemmingsplan ´Verbindingsweg 5 te Beuningen´ ongewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft betrekking op functieverandering van een voormalig agrarisch bedrijf naar een woonbestemming op de locatie Verbindingsweg 5 te Beuningen.

Op grond van de Wet ruimtelijke ordening is de gemeenteraad in bepaalde gevallen verplicht om bij de vaststelling van het bestemmingsplan een exploitatieplan vast te stellen. In dit geval zal de gemeenteraad geen exploitatieplan vaststellen, omdat het verhaal van de exploitatiekosten van de in het plan begrepen gronden anderszins verzekerd is.

Het besluit tot vaststelling en het bestemmingsplan liggen vanaf 1 november 2012 tot en met 13 december 2012 voor eenieder ter inzage en zijn raadpleegbaar gemaakt en beschikbaar gesteld op de volgende wijze:

Tegen het besluit van de gemeenteraad kunnen belanghebbenden met ingang van 2 november 2012 gedurende een termijn van zes weken schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA 's Gravenhage. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren heeft gebracht.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend.

Naar boven