Logo Almelo
Vaststelling bestemmingsplan Westerdok Hoek De Grenzen_Havennoordzijde, gemeente Almelo

In haar vergadering van 16 oktober 2012 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Westerdok Hoek De Grenzen_Havennoordzijde’ ongewijzigd vastgesteld.

Dit bestemmingsplan biedt de mogelijkheid de realisatie van kantoorfuncties, een kliniek en andere ondersteunende functies ten behoeve van Dimence op de hoek De Grenzen – Haven Noordzijde te Almelo mogelijk te maken.

Het bestemmingsplan, het raadsbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 31 oktober 2012 tot en met 11 december 2012 ter inzage:

Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen binnen bovengenoemde termijn van ter inzage legging beroep instellen. Aanvullend kan er een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent, dat de belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Vermeld in het beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Naar boven