Logo Harenkarspel
Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan ‘Groet 1 en 3 te Warmenhuizen’, Harenkarspel

(NL.IMRO.0395.BPWHZ20111749VW1-ON01)

In overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maakt het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Harenkarspel bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Groet 1 en 3 te Warmenhuizen’ met ingang van donderdag 25 oktober 2012 gedurende een termijn van zes weken digitaal te raadplegen is via www.harenkarspel.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Tevens ligt het plan voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis.

Het plangebied beperkt zich tot de percelen Groet 1-3 te Warmenhuizen. In het kader van de Ruimte voor Ruimte-regeling worden de bestaande storende opstallen gesloopt. Het bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid tot het oprichten van 4 woningen, naast de reeds bestaande woningen. Ten opzichte van het voorontwerpbestemmingsplan zijn diverse wijzigingen aangebracht. Deze zijn vermeld in de ‘Reactienota inspraak- en overlegreacties voorontwerpbestemmingsplan Groet 1 en 3 te Warmenhuizen’ (d.d. 19 juni 2012) die als bijlage aan de toelichting is toegevoegd.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Groet 1 en 3 te Warmenhuizen’ ligt met ingang van donderdag 25 oktober 2012 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal beschikbaar via de gemeentelijke website (www.harenkarspel.nl > Beleid en plannen > Bestemmingsplannen > Bestemmingsplannen in voorbereiding > ontwerpbestemmingsplan ‘Groet 1 en 3 te Warmenhuizen’) en op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0395.BPWHZ20111749VW1-ON01).

Zienswijzen

Gedurende de aangegeven termijn kan eenieder zowel schriftelijk als mondeling een zienswijze naar voren brengen op het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke reacties kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Harenkarspel (postadres: Postbus 10, 1749 ZG, Warmenhuizen). Indien men de zienswijze mondeling naar voren wenst te brengen, kan hiervoor een afspraak worden gemaakt met de gemeente Harenkarspel, afdeling Ruimte.

Naar boven