Logo Slochteren
Ontwerpbestemmingsplan Slochteren, Korenmolenweg, Slochteren

Er is een ontwerpbestemmingsplan ‘Slochteren, Korenmolenweg’ opgesteld. Het plan omvat de realisatie van een aantal bedrijfspercelen aan de zuidwestzijde van de Korenmolenweg en een perceel voor detailhandel en een parkeerplaats aan noordoostzijde van de Korenmolenweg in Slochteren. Doel van het bestemmingsplan is om de dorpsentree van Slochteren te verfraaien en op te waarderen. De herinrichting van het gebied is opgenomen in de Structuurvisie Slochteren.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage van donderdag 25 oktober 2012 tot en met woensdag 5 december 2012. Tijdens openingstijden kunt u het plan inzien in het publiekscentrum van het gemeentehuis te Slochteren. Tevens is het plan te raadplegen via www.slochteren.nl onder Wonen > Ruimtelijke Ordening > Slochteren > Ruimtelijke plannen in porocedure en op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0040.bp00025-31on.

Gedurende deze termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Slochteren, postbus 13, 9620 AA te Slochteren onder vermelding van NL.IMRO.0040.bp00025-31on. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met een medewerker van het publiekscentrum, via telefoonnummer 0598-42 55 55.

Naar boven