Logo Maasdriel
Ontwerpbesluit hogere geluidsbelasting vast te stellen in verband met de realisatie van twee woningen aan de Paterstraat, hoek Wertsteeg te Kerkdriel, Maasdriel

Wet Geluidhinder

Het college van Maasdriel is van plan een hogere geluidsbelasting dan de voorkeurswaarde van 48 dB(A) vast te stellen in verband met de realisatie van twee woningen aan de Paterstraat, hoek Wertsteeg te Kerkdriel, kadastraal bekend gemeente Maasdriel, sectie N nummers 2651 en 2652.

Inzien

Het ontwerpbesluit en het verzoek voor vaststelling hogere grenswaarde(n) met de daarbij horende bijlage(n) ligt van 25 oktober tot en met 6 december 2012 voor iedereen ter inzage tijdens de openingstijden in het gemeentehuis in Kerkdriel, Kerkstraat 45.

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden zienswijzen indienen over het ontwerpbesluit bij het college van Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel. Wij ontvangen uw zienswijzen bij voorkeur schriftelijk, per e-mail is niet mogelijk! Als u uw zienswijzen mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met de behandelend ambtenaar mevr. A. Zweerus, telefoonnummer (0418) 63 88 88, of mailt u naar info@maasdriel.nl, t.a.v. A. Zweerus.

Naar boven