Besluit NMa inzake vergunning voorgenomen concentratie KPN, Concepts ICT Holding, Edutel Beheer, Xtra Media Services en KickXL

Zaaknummer: 7326 / KPN - Concepts ICT - Edutel - XMS - KickXL

In Staatscourant 10596 van 25 mei 2012 is mededeling gedaan van de aanvraag om vergunning in de zin van artikel 42 van de Mededingingswet. Hierin is medegedeeld dat KPN B.V., onderdeel van KPN N.V. voornemens is uitsluitende zeggenschap te verkrijgen, in de zin van artikel 27, eerste lid, onder b, van de Mededingingswet, over Concepts ICT Holding B.V., Edutel Beheer B.V., Xtra Media Services B.V. en KickXL B.V., alle vier onderdeel van Reggeborgh Glasvezel Investeringen B.V.

Op 16 oktober 2012 heeft de Raad van Bestuur van de Nederlandse Mededingingsautoriteit besloten dat voor het tot stand brengen van de hierboven genoemde concentratie een vergunning wordt verleend. Dit besluit 7326/278 is aan de vergunning aanvragende partijen op 16 oktober 2012 bekendgemaakt.

Tegen dit besluit kan degene, wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken, binnen zes weken na de dag van bekendmaking een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank te Rotterdam, sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM, Rotterdam.

De Raad van Bestuur van de NMa, namens deze Dennis Hesseling Clustermanager Netwerksectoren & Media, Directie Mededinging

Naar boven