Logo Ferwerderadiel
Ontwerpbestemmingsplan “Marrum, Miedweg 10”, Ferwerderadiel

Met ingang van 25 oktober 2012 ligt gedurende zes weken voor een ieder ter inzage het ontwerpbestemmingsplan “Marrum-Miedweg 10”, inclusief de hierop betrekking hebbende stukken.

Inzage is mogelijk tijdens openingsuren in het gemeentehuis (sector Grondgebied), Hegebeintumerdyk 2,  9172 PJ Ferwert; desgewenst kan het plan buiten openingsuren worden ingezien, zulks na (telefonische) afspraak. Tevens kunt u (een digitale weergave van) het plan bekijken op www.ferwerderadiel.nl. Daarnaast kunt u het ontwerpbestemmingsplan raadplegen op het webadres:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het plan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de aanpassing van het bouwblok en de oprichting van een nieuwe werktuigenberging/aardappelverwerkingsruimte op het perceel aan Miedweg 10, 9073 LN Marrum; zie voor de exacte begrenzing de plankaart.

Tijdens de termijn van ter inzage ligging kan een ieder zijn/haar zienswijze omtrent dit plan bij voorkeur schriftelijk maar ook mondeling indienen bij de Gemeenteraad, Postbus 2, 9172 ZS FERWERT. Voor een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de sector Grondgebied (0518-418823); aldaar kunt u ook terecht voor vragen over het plan.

24 oktober 2011

Burgemeester en wethouders van Ferwerderadiel

Naar boven