Logo Geertruidenberg
Vooraankondiging bestemmingsplan Centrum Raamsdonksveer, gemeente Geertruidenberg

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van de gemeente Geertruidenberg kennis dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor de gronden gelegen in het centrum van Raamsdonksveer. Aan noordkant wordt het plangebied begrensd door het Kardeel. Aan de oostkant ligt de begrenzing bij de Beatrixlaan en in het zuiden bij de Sint Jozeflaan. Aan de westkant wordt het plangebied ten slotte begrensd door de Helling.

Het is op dit moment mogelijk een inspraakreactie tegen het voorontwerpbestemmingsplan naar voren te brengen. Het voorontwerpbestemmingsplan is vanaf 28 september 2012 tot met 5 november 2012 ter inzage gelegd en is te bekijken op de gemeentelijke website en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Ook zijn de onafhankelijke instanties in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over het voorontwerpbestemmingsplan.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging of het voorontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke ontwikkeling, mevrouw M. de Leeuw, telefoonnummer 0162-579584.

Naar boven