Logo Eijsden-Margraten
Ontwerpbestemmingsplan ‘Sportcomplex BMR te Mheer’, Eijsden-Margraten.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eijsden-Margraten maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat vanaf donderdag 25 oktober 2012 tot en met woensdag 5 december 2012 het ontwerpbestemmingsplan ‘Sportcomplex BMR te Mheer’ voor een ieder ter inzage ligt bij de balie van het gemeentehuis locatie Eijsden, Breusterstraat 27 te Eijsden.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het aan de noordzijde uitbreiden van het sportcomplex, De Gelimment 51, 6261 PH te Mheer waarbij de bestemming "Agrarisch met waarden" wordt gewijzigd in “Sport”. In het plangebied is ook het complex van het huidige sportcomplex in het bestemmingsplan Kern Mheer met de bestemming “Recreatieve doeleinden” opgenomen, waarbij deze bestemming wordt gewijzigd in “Sport”.

Voor inzage van het ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum, telefoonnummer 043-458 8488. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens te raadplegen op onze website www.eijsden-margraten.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze op dit ontwerpbestemmingsplan (bij voorkeur) schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad van Eijsden-Margraten, Postbus 10, 6269 ZG Margraten.

Indien u een mondelinge zienswijze naar voren wilt brengen, kunt u contact opnemen met de heer J. Roijen, tel. 043-458 8488.

Eijsden-Margraten, 24 oktober 2012

Naar boven