Logo Dantumadeel
Bestemmingsplan ‘Zuidrand De Westereen - tussen De Westereen en het spoor’, Dantumadiel

Burgemeester en wethouders van Dantumadiel maken bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 25 september 2012 het bestemmingsplan “Zuidrand De Westereen - tussen De Westereen en het spoor” heeft vastgesteld.

Het besluit van de raad, het vastgestelde bestemmingsplan en eventueel aanvullende stukken liggen met ingang van donderdag 25 oktober 2012 gedurende zes weken tot en met woensdag 5 december 2012 op werkdagen van 9.00-12.00 uur en woensdagmiddag van 14.00-17.00 uur bij de receptie van het gemeentehuis, Hynsteblom 4 te Damwâld ter inzage. De ter inzage liggende stukken zijn ook te raadplegen via de website www.dantumadiel.eu (onder “Digitale dienstverlening” en vervolgens onder “plannen ter inzage”) en via www.ruimtelijkeplannen.nl via URL: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1891.bpWEZuidrand-0401.

Het besluit is voorbereid met toepassing van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Dit betekent dat degene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd beroep kan instellen. Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA in Den Haag. Een beroepschrift schort de inwerkingtreding van het bestemmingsplan echter niet op. Desgewenst kan daartoe bij de Voorzitter van de Afdeling Rechtspraak een schorsingsverzoek worden ingediend indien onverwijlde spoed gelet op de betrokken belangen dat vereist.

Damwâld, 24 oktober 2012

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel, A. Aalberts, burgemeester

B. Schat, secretaris

Naar boven