Logo Eemsmond
Ontwerpbestemmingsplan Oosternielandsterweg 26 in Oosternieland, Eemsmond

Vooraankondiging

Besluit ruimtelijke ordening artikel 1.3.1

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eemsmond zijn van plan een bestemmingsplan op te stellen voor het perceel Oosternielandsterweg 26 in Oosternieland. De boerderij op dit perceel is niet meer in gebruik voor agrarische doeleinden en krijgt de bestemming 'voormalig agrarisch wonen'.

Ter inzage

Het plan heeft eerder ter inzage gelegen als ontwerpwijzigingsplan, maar door een uitspraak van de Raad van State is dit niet meer juist omdat er sprake is van een bestemmingsplan. Het ontwerpbestemmingsplan Oosternielandsterweg 26 in Oosternieland ligt van 19 oktober tot en met 29 november 2012 ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het ook downloaden van www.eemsmond.nl.

Reacties

Tot en met donderdag 29 november 2012 kunt u via een zienswijze reageren op het ontwerpbestemmingsplan. Dat kan schriftelijk of mondeling. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders van Eemsmond, Postbus 11, 9980 AA Uithuizen. Of neem voor een mondelinge zienswijze contact op met Bart Moes via (0595) 43 75 55.

Naar boven