Logo Baarle-Nassau
Uitwerkingsplan Nassaulaan (fase 2), Baarle-Nassau

Burgemeester en wethouders maken bekend dat ze op 7 augustus 2012 op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening het Uitwerkingsplan Nassaulaan gewijzigd is vastgesteld. Deze uitwerking maakt de realisatie van vier woningen en de bijbehorende ontsluitingsweg mogelijk in de 2e fase van het plan Ruimte voor Ruimte Nassaulaan.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt vanaf maandag 29 oktober 2012 voor de duur van zes weken ter inzage. Gedurende deze termijn kan een beroepschrift ingediend worden tegen het vastgestelde plan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Beroep kan worden ingesteld door:

  • Een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen; of

  • Degene die beroep in willen stellen tegen wijzigingen die het college, bij vaststelling van het plan, ten opzichte van het ontwerpuitwerkingsplan heeft aangebracht.

Degene die beroep heeft ingesteld kan gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek worden gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Het Uitwerkingsplan Nassaulaan ligt ter inzage in het gemeentehuis en kan geraadpleegd worden via de gemeentelijke website: http://www.baarle-nassau.nl > Bestemmingsplannen. Het gemeentehuis is gevestigd aan Singel 1 te Baarle-Nassau en is geopend op werkdagen van 9.00-12.30uur en op woensdagmiddag van 13.30-17.00uur.

Baarle-Nassau, 26 oktober 2012

Burgemeester en wethouders van Baarle-Nassau

Naar boven