Logo Pijnacker-Nootdorp
Ontwerpbestemmingsplan ‘Balij 2012’, Pijnacker-Nootdorp

Het college van Pijnacker-Nootdorp maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Balij 2012’ met ingang van 25 oktober 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt bij de informatiebalie van het gemeentekantoor, Oranjeplein 1 in Pijnacker.

Tevens is het ontwerpbestemmingsplan digitaal beschikbaar op www.pijnacker-nootdorp.nl en via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan betreft het deel van het Balijbos gelegen tussen de glastuinbouwbedrijven aan de Langelandseweg, de spoorlijn Den Haag - Gouda, de ’s-Gravenweg en de voormalige gemeentegrens tussen Pijnacker en Nootdorp. Het bestemmingsplan is volledig conserverend van aard en maakt dus geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk.

Tijdens de inzagetermijn kunt u een zienswijze indienen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen richt u aan: de gemeenteraad van Pijnacker-Nootdorp, Postbus 1, 2640 AA Pijnacker. Ook kunt u digitaal een zienswijze indienen via het invulformulier op de website van de gemeente. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u voor een afspraak contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Backoffice PublieksZaken, team Ruimtelijke Zaken via doorkiesnummer 015-3626635. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft.

Pijnacker-Nootdorp, 24 oktober 2012

Het college van Pijnacker-Nootdorp

Naar boven