Logo Teylingen
Bestemmingsplan Ligplaatsen voor woonschepen in Buitengebied Teylingen, gemeente Teylingen

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening laten wij u weten dat in tegenstelling tot eerdere berichten wij géén apart bestemmingsplan ‘Ligplaatsen Woonschepen Teylingen’ zullen opstellen.

Wij zullen nagenoeg alle ligplaatsen voor woonschepen (zowel recreatief als permanent gebruik) inclusief de werken bij deze woonschepen opnemen in het nieuw op te stellen bestemmingsplan ‘Buitengebied Teylingen’. Een klein aantal ligplaatsen binnen de bebouwde kom van Warmond worden hier niet in meegenomen, want deze vallen in het in 2012 onherroepelijke bestemmingsplan Kom Warmond 2009.

Inspraak

Op dit moment kunt u nog geen (inspraak)reactie of zienswijze indienen. Volgens de laatste planning leggen wij in maart/april 2013 in het kader van de ‘Inspraakverordening Teylingen’ een voorontwerp van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Teylingen’ ter inzage.

Het is dan pas mogelijk voor u om een inspraakreactie bij ons in te dienen.

Voorafgaand aan de terinzagelegging van dit voorontwerpbestemmingsplan worden er inloopavonden georganiseerd, waarin u het voorontwerpbestemmingsplan kunt zien en hierover vragen kunt stellen.

Via de gemeenteberichten in De Teylinger, via deze website en via de Staatscourant houden wij u op de hoogte van de verdere procedure van het bestemmingsplan.

Nadere informatie

Meer informatie over het bestemmingsplan Buitengebied verwijzen wij u naar www.teylingen.nl ‘Wonen - Bouwen en wonen - Teylingen - Bestemmingsplan Buitengebied Teylingen’.

Contact

Heeft u vragen over het onderdeel ligplaatsen voor woonschepen in het bestemmingsplan Buitengebied Teylingen? Dan kunt u contact opnemen met Koos van Kampen via telefoonnummer 14 0252 of via j.vankampen@teylingen.nl.

Naar boven