Logo Haren
Wijzigingsplan met aanpassing vastgesteld Felland 40 Onnen, gemeente Haren

Burgemeester en wethouders van Haren maken bekend dat zij overeenkomstig artikel 3.6 lid 1 sub a en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening J° artikel 7 van het bestemmingsplan 'Buitengebied' het wijzigingsplan Felland 40 te Onnen gewijzigd hebben vastgesteld. De wijziging betreft het toekennen van een volgnummer (Woondoeleinden 211) aan het perceel Felland 40.

Het plan voorziet in een gebruikswijziging van de bestemming agrarische bedrijven naar deels woondoeleinden en deels agrarisch gebied met landschappelijke waarden.

Het plan ligt vanaf vrijdag 19 oktober 2012 tot en met donderdag 29 november 2012 voor eenieder ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. Tijdens de periode dat het plan ter inzage ligt kan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt heeft;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan in te dienen.

Tevens kan door degene die beroep heeft ingesteld, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het plan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Voor meer informatie over dit plan en de procedure kunt u contact opnemen met de heer ing. C. Kuperus, telefoonnummer 050 53 39 911 of e-mail c.kuperus@haren.nl.

Haren, 18 oktober 2012

Naar boven