Logo Amsterdam - Oost
Kennisgeving ‘ontwerpbestemmingsplan Omval’, Amsterdam - Oost

Het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Oost maakt, ingevolge de Wet ruimtelijke ordening, het volgende bekend.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan Omval ligt met ingang van 18 oktober 2012 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage.

Het ontwerpbestemmingsplan, met plan-ID NL.IMRO.0363.M1201BPSTD-OW is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan in te zien bij de balie Publieksvoorlichting van het stadsdeelkantoor, Oranje-Vrijstaatplein 2 te Amsterdam. Deze is op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 8:30 tot 16:00 uur en op donderdag van 13:00 tot 20:00 uur. U dient hiervoor een afspraak te maken via www.oost.amsterdam.nl of telefonisch via 14 020.

Omschrijving van het plan

Het bestemmingsplan wordt opgesteld om een actueel planologisch kader te bieden en heeft een overwegend conserverend karakter.

Het plangebied van het bestemmingsplan Omval ligt in stadsdeel Oost van de gemeente Amsterdam. Het plangebied is een gemengd stedelijk gebied gelegen aan de Amstel, waar verschillende functies zoals kantoren, woningen, maatschappelijke voorzieningen aanwezig zijn.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de Stadsdeelraad.

Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar Stadsdeel Oost, t.a.v. de Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Duurzaamheid, t.a.v. dhr. R.J. Leenstra, Postbus 94801, 1090 GV Amsterdam. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met dhr. R.J. Leenstra van de Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Ontwerp (tel. 020-25335629).

Informatieavond

Op 6 november 2012 wordt een informatieavond georganiseerd in het Projectbureau Oost, Wibautstraat 214. Tussen 19.00 en 21:00 uur kunnen belangstellenden binnenlopen voor informatie over het ontwerpbestemmingsplan Omval.

Amsterdam, 9 oktober 2012

Dagelijks Bestuur van stadsdeel Oost

Naar boven