Logo Súdwest-Fryslân
Vaststelling partieel wijzigingsplan bestemmingsplan Buitengebied Wymbritseradiel, Klokhúsdyk 7 te Idzega, Súdwest-Fryslân

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij een partiële wijzigingsplan van het bestemmingsplan Buitengebied Wymbritseradiel hebben vastgesteld.

Inhoud

Het betreft hier het uitbreiden van een kampeerterrein waarbij het aantal kampeermiddelen wordt uitgebreid van 25 kampeermiddelen naar 40 kampeermiddelen en het uitbreiden van de havencapaciteit van 15 ligplaatsen/aanlegplaatsen naar 25 ligplaatsen/aanlegplaatsen op/nabij het perceel Klokhúsdyk 7 te Idzega.

Ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van 19 oktober 2012 t/m 29 november 2012 voor een ieder ter inzage bij de gemeenteloketten.

Het vastgestelde plan is tevens te bekijken op onze website: www.gemeentesudwestfryslan.nl/ leven en wonen/leefomgeving/ruimtelijke plannen/plannen in procedure/vastgesteld.

Reageren

Gedurende bovengenoemde termijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s Gravenhage door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend bij het college van burgemeester en wethouders tegen het ontwerpplan;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders in te dienen.

Inwerkingtreding

Het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de bovenvermelde beroepstermijn van 6 weken. Het instellen van beroep schorst de werking van het wijzigingsplan niet. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspaak van de Raad van State, treedt het wijzigingsplan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven